Snarvei til hovedinnholdet

VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE!

Drømmer du om å bli pilot?

Samfunnet er sakte, men sikkert på vei mot en normal hverdag. Verden slik vi kjenner den er forandret, men det er en ting vi vet sikkert – vi kommer til å ville fly igjen! Mange av flyselskapene har begynt å ansette igjen og vi ser tendenser til en positiv utvikling i markedet. Utover høsten vil vi se at muligheten for å reise igjen kommer tilbake og markedet vil skyte i været. Tilgangen på piloter vil ikke dekke behovet i bransjen de neste to til fire årene. NÅ er tiden for å følge drømmen om en karriere innen Luftfarten!

Pilot Flight Academy ligger i Sandefjord, bare en snau time unna Oslo. På to år utdannes du til Pilot ved en av Europas største flyskoler.

Vi har moderne fasiliteter, nye fly og simulatorer, og på campus møter du norske og internasjonale studenter og instruktører i et ambisiøst og sosialt miljø.

Onsdag 25. august kl. 19:00 (GMT+1) inviterer vi online informasjonsmøte med to av våre studenter; Larisa og Torolf. Vi starter med en introduksjon av utdanningsprogrammet, og hvorfor vi mener NÅ er tiden for å starte sin utdanning. Vi avslutter med Q&A. Du kan du enkelt sende inn spørsmålene dine på forhånd eller i chatten uten møtet.

Alle som deltar er med i treningen av en prøvetur til en verdi av 1500,-

Husk at om du bruker en iPad eller nettbrett, må du laste ned Microsoft Teams enten for IOS eller Android. Trykk deretter på linken for å bli med i møtet.

Velkommen!

Meld deg på nederst på siden her!

 

Link til det digitale arrangementet finner du her.