Snarvei til hovedinnholdet

KARRIERE

Ifølge prognoser fra Boeing og Airbus er det et behov for 790 000 nye piloter de neste 20 årene. Flyselskap verden over skal ansette mange tusen piloter hvert år fremover. Kartet viser behovet i hver verdensdel frem til 2037.

Som nyutdannet pilot starter du din yrkeskarriere som styrmann og vil kunne føre flere ulike flytyper med hele verden som ditt arbeidsfelt. Etter hvert som du samler erfaring er det naturlig å bli kaptein på rutefly. Kapteinen har ansvaret for å lede besetningen og for at flygningen gjennomføres på en sikker og komfortabel måte.

Den integrerte pilotutdanningen på Pilot Flight Academy er anbefalt av flyselskap som SAS, Norwegian og Widerøe. Den yrkesrettede utdanningen vi tilbyr gjør studentene godt forberedt til å søke jobb i flyselskapene.

Karriere hos Pilot Flight Academy

Etter fullført pilotutdanning kan man søke om opptak til vår sponsede videreutdanning og få jobb som flyinstruktør ved skolen. Her starter man på en karriere med meget gode lønns-og arbeidsvilkår. Skolen vokser raskt, og vi skal ansette mange flyinstruktører i årene som kommer.