Snarvei til hovedinnholdet

STUDENTER PÅ CAMPUS

Pilot Flight Academy er en topp moderne skole med store klasserom, arbeidsrom og fellesområder. Her går studentene i klasser og har skolens lokaler til disposisjon både i studietiden og på fritiden. Dette er med på å skape et godt sosialt miljø hvor alle kan delta.

Students talking in a classroom

Campus Torp

På Torp er det studentboliger på campus rett ved skolen. Det er bussforbindelse fra flyplassen til kjøpesenter og Sandefjord sentrum. For studentene på Torp er det eget fotballag du kan spille på. I tillegg byr Vestfold på massevis av aktiviteter uavhengig av interesser og årstid. Kafeer, restauranter og shopping er tilgjengelig både i Sandefjord og Tønsberg. Er du interessert i friluftsliv og sport, finnes det et hav av muligheter til fots, på ski, på sykkel og på sjøen. I Sandefjord bor det ca 63 000 personer, noe som plasserer Sandefjord blant topp 10 største byer basert på folketall. Sandefjord er en typisk sommerby som våkner skikkelig til liv i sommerhalvåret. Les mer om Campus Torp her.

@pilotflightacademy Se hvordan en pilotstudent lever! #hybel #studentlife #studentliving #pilotlife #pilotstudent #students #cadet #campus #campuslife #runway ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

 

Reservering av rom og spørsmål

Fyll inn skjema som du finner under Fasiliteter > Campus Torp