STUDENTER PÅ CAMPUS

SOSIALT MILJØ
Pilot Flight Academy er en topp moderne skole med store klasserom, arbeidsrom og fellesområder. Her går studentene i klasser og har skolens lokaler til disposisjon både i studietiden og på fritiden. Dette er med på å skape et godt sosialt miljø hvor alle kan delta.

Students talking in a classroom

 

CAMPUS TORP
På Torp er det studentboliger på campus rett ved skolen. Det er bussforbindelse fra flyplassen til kjøpesenter og Sandefjord sentrum. For studentene på Torp er det eget fotballag du kan spille på. I tillegg byr Vestfold på massevis av aktiviteter uavhengig av interesser og årstid. Kafeer, restauranter og shopping er tilgjengelig både i Sandefjord og Tønsberg. Er du interessert i friluftsliv og sport, finnes det et hav av muligheter til fots, på ski, på sykkel og på sjøen. I Sandefjord bor det ca 63 000 personer, noe som plasserer Sandefjord blant topp 10 største byer basert på folketall. Sandefjord er en typisk sommerby som våkner skikkelig til liv i sommerhalvåret. Les mer om Sandefjord her.

 

CAMPUS NOTODDEN
På Notodden bygges det nye studentboliger som vil få flotte uteområder, inkludert egen brygge med bademuligheter mot Heddalsvannet. Det er gangavstand til kjøpesenter og Notodden sentrum. Skolen ligger vegg i vegg med de nye studentboligene. Pilot Flight Academy utvider stadig campus Notodden og dette er et sted vi bygger for fremtiden, både fordi vi mener dette er et bra sted å være student, og ikke minst fordi det er et veldig bra sted å lære seg å fly. Her har du både fjell, daler og vann som til sammen utgjør et spektakulært landskap. Les mer om Notodden her.

 

BOLIG
Vi formidler ledige boliger til studenter med reservert studieplass. Studentboligene på campus har felles kjøkken og oppholdsrom. På Torp er det rom med bad og rom som deler bad. Rommene på Notodden vil få eget bad.
Prisene starter på ca NOK 5000,- pr måned, inkludert strøm, wi-fi, møbler og vask av fellesområder.