Snarvei til hovedinnholdet

STUDENTSTIPEND VINNERE 2023

Etter å ha mottatt søknader fra et imponerende utvalg av kandidater verden over, er vi begeistret for å kunngjøre vinnerne av pilotutdanningsstipendene for høsten 2023:

 

Scott William Bunting

Scott, en norsk statsborger født i Storbritannia, opprinnelig fra Drammen. Scott har allerede fullført en mastergrad i anvendt fysikk og matematikk. Til tross for jobben som dataingeniør, har Scott alltid drømt om å bli pilot. Han er for øyeblikket i full sving med trening for sin PPL (Private Pilot License).

Elisa Zanchetta

Elisa, med fransk-tyske røtter og fransk statsborgerskap, har nylig blitt uteksaminert fra en av de høyt rangerte franske videregående skolene med hovedfokus på naturvitenskap. Elisa gleder seg over å ta fatt på en karriere innen luftfart med de muligheter dette innebærer.

 

Vi ser frem til å høre mer fra både Elisa og Scott i nærmeste fremtid!

Vinnerne har imponert med sin hengivenhet og lidenskap for luftfarten. Vi er overbevist om at begge vil bli fremragende representanter for både Pilot Flight Academy og de verdier og standarder vi setter så høyt.

Hele teamet ved Pilot Flight Academy ser frem til å ønske alle studentene i klasse 23T9 velkommen til skolestart den 20. september. Vi ser frem til to spennende og lærerike år sammen.

På vegne av oss alle, gratulerer med tildelingen. Mulighetene er ubegrensede, og vi er begeistret over å få være en del av denne reisen.