STUDENTER PÅ CAMPUS

FASILITETER
På Pilot Flight Academy har våre studenter topp moderne fasiliteter til sin disposisjon. De studerer i trivelige omgivelser, med store klasserom, lesesal og briefingrom, hvor studentene tilbringer både studietid og sosial tid. Det er viktig for oss at våre studenter trives i sin studietid ved Pilot Flight Academy, og det reflekteres i omgivelsene på vår campus.

 

SOSIALT MILJØ
Våre studenter tilbringer mye tid sammen gjennom sin studietid her ved Pilot Flight Academy. Det å delta i en klasse gjennom hele pilotutdanningen, skaper en sosial plattform med dine fremtidige kollegaer i luften.

STUDENTHYBLER
Pilot Flight Academy assisterer alle sine kommende studenter i å finne bolig ved oppstart på skolen. Vi benytter oss av ulike utleiere av hybler, fortrinnsvis her på området, og studentene velger selv om og med hvem de ønsker å reservere studenthybel.

Det er flere studenthybler tilgjengelig på selve flyplass-/skoleområdet, og vi formidler fortløpende reservasjonsmuligheter på disse til studenter som har bestått opptak og reservert studieplass.
Prisene varierer med størrelse, type hybelhus, privat bad etc, men starter på ca NOK 5000,- pr måned, inkludert strøm, wi-fi og vask av fellesområder.
Studenthyblene er møblerte med seng, skap og skrivebord, og de deler kjøkken- og stueområde.

Hyblene er moderne og smakfullt møblert.

Ved reservert studieplass hos Pilot Flight Academy, vil du få muligheten til å booke studenthybel. Det vil være førstemann til mølla hva gjelder type og tilgjengelighet på studenthybel.