STUDENTER PÅ CAMPUS

FASILITETER
På Pilot Flight Academy har våre studenter topp moderne fasiliteter til sin disposisjon. De studerer i trivelige omgivelser, med store klasserom, CBT-lab, lesesal og briefingrom, hvor studentene tilbringer både studietid og sosial tid. Det er viktig for oss at våre studenter trives i sin studietid ved Pilot Flight Academy, og det reflekteres i omgivelsene på vår campus.

SOSIALT MILJØ
Våre studenter tilbringer mye tid sammen gjennom sin studietid her ved Pilot Flight Academy. Det å delta i en klasse gjennom hele pilotutdanningen, skaper en sosial plattform med dine fremtidige kollegaer i luften.

STUDENTHYBLER
Pilot Flight Academy assisterer alle sine kommende studenter i å finne bolig ved oppstart på skolen.

Nye Torp Campus, lokalisert med utsikt over rullebanen, inneholder studenthybler både med og uten bad. Torp Campus har spektakulær utsikt for den flyinteresserte, med egen takterasse og fine uteplasser.

Vi har flere studenthybler tilgjengelig på selve flyplass-/skoleområdet, og formidler fortløpende reservasjonsmuligheter på disse til studenter som har bestått opptak og reservert studieplass.
Prisene varierer med størrelse, privat bad etc, men starter på ca NOK 5300,- pr måned, inkludert strøm, wi-fi og vask av fellesområder.
Studenthyblene er møblerte med seng, skap og skrivebord, og de deler kjøkken- og stueområde.

Hyblene er moderne og smakfullt møblert.