STUDENTER PÅ CAMPUS

FASILITETER
På Pilot Flight Academy har våre studenter topp moderne fasiliteter til sin disposisjon. De studerer i trivelige omgivelser, med store klasserom, CBT-lab, lesesal og briefingrom, hvor studentene tilbringer både studietid og sosial tid. Det er viktig for oss at våre studenter trives i sin studietid ved Pilot Flight Academy, og det reflekteres i omgivelsene på vår campus.

SOSIALT MILJØ
Våre studenter tilbringer mye tid sammen gjennom sin studietid her ved Pilot Flight Academy. Det å delta i en klasse gjennom hele pilotutdanningen, skaper en sosial plattform med dine fremtidige kollegaer i luften.

STUDENTHYBLER
Pilot Flight Academy assisterer alle sine kommende studenter i å finne bolig ved oppstart på skolen.

Fra august kan vi tilby splitter nye studenthybler, lokalisert rett over skolen, med utsikt rett ut i rullebanen. Spektakulær utsikt for den flyinteresserte. Nye Torp Campus vil kunne tilby studenthybler med og uten privatbad og da i ulike prisklasser. Ved reservasjon av studieplass tilbys studentene muligheten til å booke studenthybel.

Vi har flere studenthybler tilgjengelig på selve flyplass-/skoleområdet, og formidler fortløpende reservasjonsmuligheter på disse til studenter som har bestått opptak og reservert studieplass.
Prisene varierer med størrelse, privat bad etc, men starter på ca NOK 5300,- pr måned, inkludert strøm, wi-fi og vask av fellesområder.
Studenthyblene er møblerte med seng, skap og skrivebord, og de deler kjøkken- og stueområde.

Hyblene er moderne og smakfullt møblert.