Snarvei til hovedinnholdet

CAMPUS NOTODDEN

På Notodden holder Pilot Flight Academy til i flotte og moderne lokaler rett ved flyplassen og Heddalsvannet. Skolen disponerer 1 300 kvm med undervisningslokaler og hangar, og de nye splitter nye studentboligene er bygd vegg i vegg med skolen. Studentboligene har flotte uteområder, inkludert egen brygge med bademuligheter mot Heddalsvannet.

Campus Notodden har egen Starbucks on the Go.

Pilot Flight Academy utvider stadig campus Notodden. Campus utvikles mtp fremtiden fordi vi mener Notodden er et bra sted å være student, og ikke minst fordi det er et veldig bra sted å lære seg å fly.

Notodden

På Notodden er det gangavstand til kjøpesenter, treningssenter og Notodden sentrum. Her har du både fjell, daler og vann som til sammen utgjør et spektakulært landskap. Notodden er også rikt på kulturminner og det er et levende flymiljø med blant annet seilflyklubb, samt Telemark Airshow som arrangeres hvert år. Les mer om Notodden her.

Studentboliger – gratis hybel i 8 måneder

Vi starter opp en ny klasse på Notodden den 17. november 2021 og har et spesialtilbud for alle studenter som melder seg opp til denne studiestarten. Vi dekker studentbolig under hele teoriprogrammet opptil 8 mnd., til en verdi av 5000 NOK pr. mnd.

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte oss på post@pilot.no eller les mer om opptak her.

Studentboligene på Notodden er helt nye og moderne med felles oppholdsrom og kjøkken. Alle hyblene er på 12 kvm. og har eget bad.

Info om studentboligene på Notodden:

– Bygd/åpnet i 2019
– Totalt 48 rom med bad
– Inneholder: enkeltseng, klesskap, skrivebord og stol
– 5000,- pr. mnd.

Inkludert i husleien er:

– Oppvarming og elektrisitet
– Internett
– TV i felles oppholdsrom
– Vask av felles kjøkken, dusjer og toaletter to ganger per uke
– Vask av felles gang/inngangsparti og felles oppholdsrom en gang per uke

Tilgang til følgende felles fasiliteter:

– Utstyrt kjøkken
– Oppholdsrom med TV
– Vaskerom, tørketrommel og strykebrett/strykejern