IR(A)SE

IR(A)SE
Har du noen gang tenkt på fordelene ved å kunne sveve gjennom skyene på vei til målet, uten å bekymre deg for ”cloud clearance”? Eller følelsen av å bryte ut av skyene med rullebanen rett foran deg? Da er en Instrument Rating det neste steget for deg! Med en instrumentrettighet vil du ikke bare være i stand til å gjøre nettopp det, men du vil også ta flyferdighetene dine opp til et helt nytt nivå. En instrumentrettighet åpner opp en ny verden av muligheter, og samtidig øker sikkerheten rundt en flytur dramatisk! Her på Pilot Flight Academy tilbyr vi Instrument Rating for både Single Engine og Multi Engine. Ta det neste steget I dag og registrer deg for en Instrument Rating!
 
Innhold
Teoriinstruksjon og 50 timer flytrening (30 timer FNPT/II og 20 timer DA40NG)
 
Kursoversikt
IR(A)SE 1
 
Forventet progresjon
IR(A)SE 2
 
Opptakskrav
1. Inneha:
a) PPL(A) med rettighet til å fly natt
b) ATPL i en annen kategori enn fly
c) CPL(A)
2. Holde en gyldig klasse 1 eller klasse 2 * legesjekk
3. Ha gjennomført minst 50 timer langnav som fartøysjef på fly, helikopter eller luftskip, hvorav minst 10, eller i tilfelle av luftskip 20 timer, skal være i fly
4. Holde en gyldig klasserettighet før du begynner flytrening
5. Bestått skriftlig teorieksamen til en IR (A) eller ATPL (A) før oppflyvning
6. Ha en god forståelse av det engelske språket både muntlig og skriftlig
7. Ha fullført Sikkerhet og Standardiseringsopplæring beskrevet i Operations Manual, som vil bli gitt av Pilot Flight Academy i løpet av kurset

* Ved Klasse 2 legesjekk skal innehaveren gjennomføre rentoneaudiogram i samsvar med standard som kreves for klasse 1 legeattestholdere.
 
Overnatting
Pilot Flight Academy bistår alle kommende studenter med å finne bolig.
Vi har forskjellige hybelløsninger på selve flyplassen/skolens lokaler, og vil videresende alle registrerte studenter til videre booking av disse, eller andre boligalternativer.
Prisene vil variere med størrelse, eget bad, osv., men starter fra kr 5000,- per måned. Strøm og internett er inkludert.
Alle rommene er utstyrt med seng, garderobeskap og skrivebord. Noen hybler har eget bad. Alle fasiliteter er nyoppusset.
For mer informasjon om overnatting, kontakt: margot@pilot.no
 
Kostnader
Pris kr 159.100,- inkludert både teoriinstruksjon og flytrening
Et reservasjonsgebyr på kr 5.000 er nødvendig, men vil bli trukket fra kursets kostnad, og vil derfor ikke føre til noen ekstra kostnader. Ekstra kostnader for ferdighetsprøve og avgifter til Luftfartstilsynet er ikke inkludert.
 
Oppstartsdato
Etter individuell avtale.
For å registrere deg, kontakt: stian@pilot.no