CRI(A)ME & FI(A)ME

CRI(A)ME & FI(A)ME
Om du allerede er flyinstruktør og har lyst til å instruere på Multi Engine, eller du vil instruere mot Multi Engine Class Rating, tilbyr Pilot Flight Academy det rette kurset for deg.
 
Innhold
CRI(A)ME
Kurset består av 1 uke med klasseromsundervisning (teaching and learning), etterfulgt av 5 timer flytrening I en DA42NG og DA42VI. I tillegg skal studenten lage og presentere sine egne ”long briefings”. Kurset ender med en Assessment of Competence (oppflyvning) sammen med Luftfartstilsynet.

Kursoversikt CRI(A)ME:
CRI(A)ME&FI(A)ME

FI(A)ME
Søkere som holder eller har holdt et instruktørsertifikat vil få godskrevet “teaching and learning”-delen av teorikurset. Derfor inneholder FI(A)ME-kurset 5 timer flytrening I en DA42NG og DA42VI + fasebriefer. Kurset ender med en Assessment of Competence (oppflyvning) med Luftfartstilsynet.
 
Opptakskrav
1. Ha gjennomført minst 500 timer flygetid som flyger på fly
2. Gjennomført minst 30 timer som fartøysjef på angjeldende type eller klasse fly
3. Holde en gyldig klasse 1 eller klasse 2 legesjekk
4. Ha en god forståelse av det engelske språket, både muntlig og skriftlig
5. Ha fullført Sikkerhet og standardiseringsopplæring beskrevet i Operations Manual, som vil bli gitt av Pilot Flight Academy i løpet av kurset
6. Dersom det søkes for FI (A) ME: Du må holde et FI(A).
 
Overnatting
Pilot Flight Academy bistår alle kommende studenter med å finne bolig.
Vi har forskjellige hybelløsninger på selve flyplassen/skolens lokaler, og vil videresende alle registrerte studenter til videre booking av disse, eller andre boligalternativer.
Prisene vil variere med størrelse, eget bad, osv., men starter fra kr 5000,- per måned. Strøm og internett er inkludert.
Alle rommene er utstyrt med seng, garderobeskap og skrivebord. Noen hybler har eget bad. Alle fasiliteter er nyoppusset.
For mer informasjon om overnatting, kontakt: margot@pilot.no
 

Kostnader
Pris 44 750,-
Et reservasjonsgebyr på kr 5.000 er nødvendig, men vil bli trukket fra kursets kostnad, og vil derfor ikke føre til noen ekstra kostnader. Ekstra kostnader for ferdighetsprøve og avgifter til Luftfartstilsynet er ikke inkludert.

Oppstartsdato
Kontakt: stian@pilot.no