CPL IR(A)ME

CPL IR(A)ME
Ønsker du deg en arbeidsplass i luften? Vurderer du å bytte ut skrivebordet med cockpit? Vårt modulære kurs vil hjelpe deg med nettopp dette!
Det modulære CPL IR(A)ME kurset vil tillate deg å fly tomotorsfly under instrumentflygereglene mens du tjener penger!
Selv om vi anbefaler vårt integrerte kurs, kan den modulære ruten være en god vei frem til å bli kommersiell pilot, om du ønsker å gjøre det på deltidsbasis. Det betyr større fleksibilitet og at du kan følge det tempoet som passer timeplanen din best.
 
Innhold
CPL IR(A)ME kurset består av 76 timer med fly, fordelt på 36 leksjoner. Både på enmotors fly, FNPT / II og tomotorsfly. Av de 76 timene som du vil bruke på å fly, vil 21 av dem være i vårt topp-moderne DA42 tomotorsfly!
 
Kurs Oppsett
CPL IR(A)ME
 
Opptakskrav
1. Inneha et gyldig EASA eller ICAO PPL(A) sertifikat med natt rettigheter i henhold til FCL.810.
2. Inneha en gyldig klasse 1 legesjekk
3. Ha bestått samtlige ATPL(A) teoretiske eksamener før «skill test»
4. Ha god forståelse av det engelske språket, både muntlig og skriftlig
5. Ha minst 150 timer som pilot av fly
6. Ha minst 100 timer som fartøysjef av fly
7. Ha fløyet minst 50 timer navigasjon som fartøysjef
8. Ha fullført en flyging på til sammen minst 300 NM hvorav landing på to andre flyplasser enn avgangsplassen skal ha skjedd
9. Ha fullført Sikkerhet og Standardiseringsopplæring beskrevet i Operations Manual, som vil bli gitt av Pilot Flight Academy i løpet av kurset
10. Være minst 18 år gammel
 
Overnatting
Pilot Flight Academy bistår alle kommende studenter med å finne bolig.
Vi har forskjellige hybelløsninger på selve flyplassen/skolens lokaler, og vil videresende alle registrerte studenter til videre booking av disse, eller andre boligalternativer.
Prisene vil variere med størrelse, eget bad, osv., men starter fra kr 5000,- per måned. Strøm og internett er inkludert.
Alle rommene er utstyrt med seng, garderobeskap og skrivebord. Noen hybler har eget bad. Alle fasiliteter er nyoppusset.
For mer informasjon om overnatting, kontakt: margot@pilot.no
 
Kostnader
Pris kr 312.700,-
 
Et reservasjonsgebyr på kr 5.000 er nødvendig, men vil bli trukket fra kursets kostnad, og vil derfor ikke føre til noen ekstra kostnader. Ekstra kostnader for ferdighetsprøve og avgifter til Luftfartstilsynet er ikke inkludert.
 
Oppstartsdato
Etter individuell avtale.
For å registrere deg, kontakt: stian@pilot.no