BLI PILOT

NÅ ER DRØMMEN OPPNÅELIG
Med Lånekassens økte støtte til pilotutdanning i Norge, er drømmen om å fly blitt oppnåelig for langt flere. Sammen med et stadig voksende arbeidsmarked danner dette en trygg ramme rundt valget av en pilotkarriere. Her på Pilot Flight Academy jobber vi hver dag med å utdanne morgendagens piloter, ved hjelp av våre profesjonelle instruktører på både teori og flyging, samt topp moderne fly og simulatorer.

 
SLIK VIRKELIGGJØR DU DIN DRØM
For å virkeliggjøre din drøm, og ta din pilotutdanning her ved Pilot Flight Academy, må du bestå våre opptaksprøver.
Sjekk først om du møter opptakskrav samt les mer om våre nettbaserte opptaksprøver her. Med beståtte opptaksprøver, kan du reservere studieplass hos oss.
Vi vil så starte praktiske forberedelser frem mot oppstart av din pilotutdanning, og guide deg gjennom steg som flymedisinsk undersøkelse, søknad om studielån, eventuelt ønske om studenthybel og andre praktiske ting. Når du så møter til din første dag på Pilot Flight Academy, behandles du som pilot fra dag en.
 

PILOT FRA DAG ÉN
Alt som skjer i løpet av de to årene du er student hos oss, er gjennomsyret av én og samme ambisjon: du skal bli en så profesjonell og dyktig pilot som overhodet mulig, og en foretrukket kandidat når du søker jobb. Vi tror at det å behandle våre studenter som piloter fra start hjelper dem til å tilnærme seg faget og studiene med både entusiasme og alvor. Det å utvikle gode holdninger og respekt for faget, er nødvendig for at du skal bli vurdert som «airline-ready» av de store flyselskapene. Sagt på en annen måte: At de mener du vil fungere som pilot fra dag én.
 

KLASSEROM 3000 FOT OVER HAVET
Gode holdninger alene er ikke nok. Du må også ha flyfaglig kunnskap og ferdigheter. Her på Pilot Flight Academy blir du kurset av erfarne instruktører ved pulten, i avanserte simulatorer, og i de heftigste klasserommene av dem alle: Vår flåte med elegante Diamond fly – markedets mest avanserte skolefly, med samme instrumentering som de store trafikkflyene.
 

MED VERDEN SOM TUMLEPLASS
Et annet av våre klasserom må nevnes – blant verdens mest avanserte, og en enorm fordel for alle som utdanner seg til piloter ved Pilot Flight Academy på Oslo Lufthavn Sandefjord. Vi tenker på det norske landskapet, med alle de ulike utfordringer vær og årstider kan by på. Denne miksen, av erfarne instruktører, avanserte simulatorer, moderne fly, krevende natur og ambisiøse medstudenter, er det som til slutt vil gi gjøre deg til en pilot i toppklasse. En pilot i toppklasse har gode karrieremuligheter i små og store flyselskap, og hele verden for sine føtter.
Start din karriere allerede i dag, gjør drøm til virkelighet, på Pilot Flight Academy!