BLI PILOT

ALLE PILOTER FØDES AV EN DRØM
Helt siden vi mennesker så den første fuglen gli over himmelen, har vi båret på drømmen om å kunne fly. De fleste innser snart sine begrensinger, men heldigvis fins det fortsatt lidenskapelige drømmere som ser et fly og tenker, hva om? Og det er nettopp de mest målrettede av disse drømmerne som er der oppe; i flyene, i cockpit-ene, hvor de daglig sørger for at tusenvis av passasjerer kommer trygt og komfortabelt frem dit de skal.
Vi pleier å si at pilotkarrieren starter her ved Pilot Flight Academy, men det er ikke helt sant. Alle piloter fødes av en drøm!
 
SLIK VIRKELIGGJØR DU DIN DRØM
Første steg for å virkeliggjøre din drøm, starter med at du søker opptak ved Pilot Flight Academy. For å bli tatt opp må du oppfylle opptakskravene samt bestå våre prøver i matematikk, logikk og engelsk. Disse gjennomføres på pilot.no. Når du er blitt akseptert som student og møter til din første uke med undervisning, inntreffer noe som kanskje er litt overraskende, men både logisk og inspirerende: Du blir behandlet som pilot fra dag én.
 

PILOT FRA DAG ÉN
Alt som skjer i løpet av de to årene du er student hos oss, er gjennomsyret av én og samme ambisjon: du skal bli en så profesjonell og dyktig pilot som overhodet mulig, og en foretrukket kandidat når du søker jobb. Vi tror at det å behandle våre studenter som piloter fra start hjelper dem til å tilnærme seg faget og studiene med både entusiasme og alvor. Det å utvikle gode holdninger og respekt for faget, er nødvendig for at du skal bli vurdert som «airline-ready» av de store flyselskapene. Sagt på en annen måte: At de mener du vil fungere som pilot fra dag én.
 

KLASSEROM 3000 FOT OVER HAVET
Gode holdninger alene er ikke nok. Du må også ha flyfaglig kunnskap og ferdigheter. Her på Pilot Flight Academy blir du kurset av erfarne instruktører ved pulten, i avanserte simulatorer, og i de heftigste klasserommene av dem alle: Vår flåte med elegante Diamond fly – markedets mest avanserte skolefly, med samme instrumentering som de store trafikkflyene.
 

MED VERDEN SOM TUMLEPLASS
Et annet av våre klasserom må nevnes – blant verdens mest avanserte, og en enorm fordel for alle som utdanner seg til piloter ved Pilot Flight Academy på Oslo Lufthavn Sandefjord. Vi tenker på det norske landskapet, med alle de ulike utfordringer vær og årstider kan by på. Denne miksen, av erfarne instruktører, avanserte simulatorer, moderne fly, krevende natur og ambisiøse medstudenter, er det som til slutt vil gi gjøre deg til en pilot i toppklasse. En pilot i toppklasse har gode karrieremuligheter i små og store flyselskap, og hele verden for sine føtter.
Start din karriere allerede i dag, gjør drøm til virkelighet, på Pilot Flight Academy!